Sajten och ifokus

Presentation av sajtvärden

2012-03-08 20:35 #0 av: Ria74

Vi här på sajten tänkte presentera oss lite mer ingående och först ut är jag som sajtvärd.

Mitt namn är Maria och jag är 38 år. Bor några mil utanför Kristianstad i skåne, mitt ute på landet. Jag har två jobb förutom att jag är sajtvärd här, dels jobbar jag på en skola och en dag i veckan jobbar jag på The Absolut Company som sensorisk bedömmare. Jag är förlovad sen snart 2 år tillbaka.

Förtutom hundar har jag en hel del intressen, läsa, matlagning, shopping Flört

Hundar har alltid varit ett stort intresse hos mig och andra djur med för den delen. Redan som barn hade jag en strid ström av husdjur, katter, kanin, marsvin, nymfparakit och tillslut hund.

När jag var 17 år skaffade jag min första hund. En blandras pga en "olycka" schäfer/border collie/berner sennen. Det var en bekant till mig som hade fått valpar efter att mamman till valparna hade lyckats rymma. Det behövdes bara en blick sen var jag fast och fick med mig en valp hem.

Den valpen döpte jag till Bossy och vi gick en massa spännande kurser på brukshundsklubben. Hon var väldigt enkel att träna med och lydnad blev vår favorit.

2004 dog Bossy och saknaden var enorm. Jag började ganska snart att fundera på en ny hund men ville gärna ha en lite mindre hund. Den jag hade innan vägde mer än jag och det var inte helt enkelt att flytta på henne när hon inte själv ville.

Jag läste på en del och tillslut fastnade jag för cocker spaniel. När jag sökte efter valpar kom jag i kontakt med Bricocks kennel i Flyinge som hade valpar till salu och jag åkte dit och träffade sötnosarna. Det slutade naturligtvis med att jag hade tingat en valp som jag sen döpte till Bella.

Detta var lite mer om mig är det något ni undrar så tveka inte att fråga.

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl
2012-03-09 09:51 #1 av: Ressu

Toppen att få veta lite mera om dej! =)

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Anmäl
2012-03-09 14:49 #2 av: Fridaaaa

Toppenbra! Glad

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.