Sajten och ifokus

Medarbetare Fia-Mia

2012-03-19 20:02 #0 av: fia-mia

Just nu presenterar vi alla medarbetare och nu har det blivit Fia-Mias tur!

Hej på er!

Mia heter jag och är medarbetare här. Ni kanske inte ser mig så ofta, jag skriver mest artiklar och tittar in då och då, när skolan inte tar allt för mycket tid.

Jag är en hundtokig tjej som aldrig har haft någon egen hund tyvärr. Som väl är jag omgiven av hundägare som glatt lånar ut sina hundar. Så jag har testat på de flesta hundsporter och även tävlat lite i rallylydnad. Drömmen om en egen hund har alltid funnits, och finns fortfarande. Samtidigt är det skönt att inte vara så låst, då jag hinner med mina andra intressen utan att tänka på att hunden är ensam hemma. Jag kan ju trots allt plocka godbitarna ur hundägandet när jag umgås med mina lånehundar! Jag slipper ju morgonpromenader, och hundhår i maten. Flört

Bland mina andra intressen finns fotografering samt kost och träning. Jag försöker hinna med sex träningspass varje vecka, men ibland är det svårt att kombinera med skolan. Jag går mitt sista år i grundskolan och försöker behålla mina betyg så jag kommer in på ekonomilinjen. Fotograferat hart jag gjort länge och hundar får gärna posera framför kameran. Jag är lite sugen på att starta en fotoföretag men just nu finns inte tiden. Efter gymnasiet vill jag bli polis, åklagare, eller jobba inom kost och träning.

Cocker spanieln är en av de raser som ligger mig närmast om hjärtat, tätt följt av sheltien, retriever-raserna och dvärgschnauzern. Det känns roligt att dela med sig av sina kunskaper här och utbyta erfarenheter med andra hundägare.

Fråga på om ni undrar något!

Anmäl
2012-03-20 17:25 #1 av: Fridaaaa

Bra och intressant läsning :D

 Medarbetare: rexkaniner, Support. Hundar
Min vardagsblogg: Vardagsblogg 
Kicka gärna in Hjärta

Anmäl
2012-04-03 22:11 #2 av: Ressu

Mycket trevligt att få veta lite mera om dej =)

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Anmäl
2012-04-03 22:16 #3 av: Ria74

Jätteintressant läsning Glad

mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.