Övrigt

Vinnare i månadens cocker

2013-04-24 18:01 #0 av: Ria74

Månadens cocker vanns av Enzos matte med Enzo och Knutte-love med Danny. Först ut kommer Enzo att vara och vi har fått en exklusiv intervju med honom.

Fråga: Vad heter du?

Svar: Jag tror att jag har fyra namn. Enzo är vanligast, men de kallar mig även för Snygging, Nej och Duktig! Hoppas på Snygging. Duktig funkar också.

Fråga: Hur gammal är du?

Svar: 3 år den 28 maj!

Fråga: Vilken ras är du?

Svar: Engelsk Cocker Spaniel. Men jag ser mig själv främst som en världsmedborgare och tror inte så mycket på raser och sånt. I min värld så är alla lika!

Fråga: Hur gammal var du när du kom till din familj?

Svar: Min matte och jag blev ett team när jag var 6 månader, hon såg mig i en annons och sa att det var kärlek vid första ögonkastet! Tur var väl det. Två år senare presenterades jag för nån snubbe. Det var ett reserverat möte första gången, men jag tog honom under mina vingar och nu kan vi inte vara utan varandra! Jag älskar även gammelhusse och gammelmatte, de passar mig gärna och ofta.

Fråga: Finns det fler djurkompisar i din familj?

Svar: Fler? Var?! Det tror jag inte! Jag är inte så förtjust i konkurrens om kramarna. Men förutom mjuka giraffen och den rosa gummigrisen som piper (man får bita försiktigt i honom så han inte får ont), så är jag det enda djuret i familjen just nu.

Fråga: Tränar du något?

Svar: Bodypump, spinning och en del cross training blir det nu till våren, ser fram emot beach 2013... Annars älskar jag att leta korv i skogen och av någon anledning så blir matte jätteglad varje gång jag hoppar upp på stubbar och bänkar och över stubbarna också. Det låter lite konstigt, jag vet, men hon är så go annars så det är bara härligt att se henne glad.

Fråga: Vad är din favoritmat?

Svar: Jag har fint utvecklade smaklökar, om jag får säga det själv, och när de ger mig sånt där tråkigt torrfoder så demonstrerar jag genom att lägga ungefär hälften utanför min matskål. Jag älskar korv och ris och blir helt gaaaalen om jag inte får det NU!

Fråga: Vad gillar du annars att göra?

Svar: Rusa, rakt fram, lös i skogen. Bland löv och bark. Men jag har bra koll på eftersläntarna hela tiden. Någon måste ju ha koll så att de inte går vilse. På sommaren älskar jag bad och blir sååå avundsjuk när de andra dyker från bryggan, det ser ju så härligt ut. Själv hoppar jag i från trappen, simmar lite och går upp igen, självständig som få. Men i topp över favoritsaker att göra kommer ändå mysa, kramas och pussas med matte och husse. De är verkligen bäst i hela världen! Ibland kan jag ställa mig på deras bröstkorg och stirra på dem, nära och kärleksfullt i ögonen.

Fråga: Beskriv dig själv med 3 ord?

Svar: Charmig, glad och snabb!

Vi tackar för intervjun och avslutar med en bild på den stilige Enzo.


mvh Maria värd på barn, miljonar, bloggande
medarbetare på husmorstips.ifokus
Min blogg: http://nouw.com/mariastankar

Anmäl
2013-04-24 18:16 #1 av: maay

Grattis! :) haha, vilken härlig intervju! Och bilden är otroligt söt! ^^ 

//Linnea

Medarbetare på Cockerspaniel Ifokus

Anmäl
2013-04-24 22:30 #2 av: Ressu

Grattis =)

// Ressu
kennel Westtorpets

-medarbetare på Cocker spaniel iFokus

 

Anmäl
2013-04-25 10:29 #3 av: Enzos matte

Enzo tackar och bockar! Vi är såå stolta :)

Anmäl
2013-04-25 10:50 #4 av: Knutte-love

Grattis till er! =) 

Kramiz Amanda och Danny!

Medarbetare på Cockerspaniel.

 

 

 

Anmäl
2013-04-26 10:42 #5 av: Enzos matte

#4 Tack! :)

Anmäl
2013-09-07 20:29 #6 av: Sanamu114

Åh så söt! Glad

Min bästa kompis har två cockerspanielhundar! 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.